Jag gillar INTE rea...

Jag vet att de flesta tjejer älskar allt vad rea heter. Det brukade jag också göra... Innan jag började jobba i butik.. Nu är det bland det värsta jag vet. Folk blir som galna bara för att kläderna är sänkta en hundralapp eller så.... Och de är ju dessutom varor som funnits i typ ett halvår så vad är det som är så roligt?! Folk sliter, ja till och med rycker grejer ur händerna på en när man står där å städar. Suck och stön!! Och alla människor har helt plötsligt glömt hur man hänger tillbaka grejer som man provat. Provrummen ser ut som andra världskriget hela tiden. Lämnar en person ett plagg så tycker alla andra också att det är okej att lämna grejerna efter sig. Men kära vänner..... Det är inte okej!! Jag blir galen. Jag gör inget annat än att städa hela dagarna. Hinner inte med det jag ska göra för att jag hela tiden måste städa...
Och allt detta på grund av några futtiga röda prislappar...... Fy skäms alla readårar!!!!!!!


Midsommar...

Ja då har man firat midsommar i år också då... Vi var i Norrköping på landet och hade det super skönt. Det har varit helt underbart väder hela helgen. Det var dock en hel del knott som hade invaderat Norrköping så kvällarna fick tyvärr spenderas inne om man inte ville bli uppäten. Men de gjorde inte så mycket för vi hade kul ändå.


Mattias spelar lite gittar för oss...


Jag och Johan


Anna, Mattias jag och Johan


Picknick vid midsommarstången i Lilla Lövhälla


Självklart måste man spela kubb på midsommar.


Min fina midsommar tårta. =)

Jaha...

Vilken rolig helg jag haft.... Inte alls. För det första så regnade det konstant i tre hela dagar. Fredag lördag och söndag. Verkligen det väder man vill ha så här i mitten på juni. Suck... För det andra så har jag jobbat hela helgan. Alla människor i stockholm är tydligen i behov av regnkläder och stövlar helt plötsligt... Undra hur det kan komma sig. Skit väder!!
Så helgen spenderades med film, popcorn och pizza. Hann även med att träffa Christian och Marina och titta på deras fina bilder från Kina. Blev ruskigt sugen på att åka dit iaf.

Idag har jag iaf varit ledig. Mycket skönt. Men som vanligt så är det tusen saker som man ska hinna med på sin lediga dag. Har till och med hunnit baka bullar. Mmm så gott.


Mina fina bullar!!

Jobbiga kunder finns det gott om...

Nu är det mycket att göra på jobbet. Alla ska ha regnkläder just nu. Vi vill ju sälja badkläder ju. Var är solen undrar jag?! Ge mig sol.
Jag blir så irriterad på vissa kunder som tror att man är deras privata betjänt. Man ska helst kunna trolla fram saker som inte finns också.   Och kan man inte fixa det som kunden hade siktat in sig på så får man vara en utskällning. Fattar dom inte att grejerna inte görs nere i våran källare utan att de görs på andra sidan jorden. Nee dom tycker att jag ska fixa fram den där tröjan/skorna/ byxorna NU!! Och om de finns i en annan butik tycker de att jag ska fixa fram den till dom, helst hämta den på en gång. Där står man som ett fån och gör så gott man kan men inte ens ett litet tack får man för allt man försöker göra.Självklart är jag där för att hjälpa och serva kunderna men de kan ju iaf vara lite tacksamma för det man gör. Morr!!!

Ledig dag eller?!

Idag har jag varit ledig från jobbet. Väldigt skönt. Men tro inte att jag bara har suttit och latat mig hela dan för det. Nee här finns alltd en massa att göra. Jag har bytt lakan i sängen (ska bli så skönt att gå och lägga sig ikväll), städat, dammat vilket jag hatar, tvättat och handlat. Tänk va mycket man hinner med på sin lediga dag. Nu skulle jag dock behöva en ledig dag till så att jag kan vara ledig. =)
Nu är det dags för träning..


Fullt upp...

Helgen har gått väldigt fort, som vanligt dvs. Har haft en hel del att göra vilket gör att dagarna går väldigt fort. Igår kväll var jag, min mamma och min syster på Hamburger Börs och såg Prima donnor. Det var en födelsedagspresent från mig och min syster till mamma. Kan varmt rekomendera alla som tyckte om Mama Mia att gå och se den här showen. Den var grym. Dom där tjejerna kan verkligen allt.  Det var iaf en väldigt trevlig kväll med väldigt mycket skratt.

Idag har vi först varit duktiga och tvättat och sedan tog vi en lång promenad till Fåfängan där vi åt mat. Vi fick även se ett jätta kryssningsfartyg lägga ut från kajen. Häftigt.
Nu är det Söndagsparty med Filip och Fredrik som gäller. Sista avsnittet för säsongen tyvärr... Hoppas dom kommer tillbaka i höst.


Uppe vid Fåfängan med kryssningsfartyget i bakgrunden.


Ser ni den lilla Djurgårdsfärjan bredvid fartyget?! Leksaksbåt eller?! =)

Bruce Springsteen rules!!

I fredgas var jag Johan och Henri på stadion och såg Bruce Springsteen. Det var inte alls planerat utan en spontan grej. Men va nice det var. Vilken stämning. Det finns nog ingen som kan dra så mycket folk under tre konserter här i Stockholm. Ung som gammal, alla va där och alla kunde låtarna. Helt grymt!! Men när man inte är så lång så får man nöja sig med att inte se allt för mycket. Men jag är super nöjd. Det är inte alla som får se Bruce spela live. Nästa gång han kommer till Stockholm ( vilket jag hoppas att han gör) så är jag där det lovar jag.  Men jag kan lova att det var ruskigt kallt i fredags. Hade både mössa och vantar på mig fast det är mitt i sommaren. Var som en istapp när vi kom hem efter 4 timmar på stadion. Men det var det värt. Skulle lätt göra om det.


 

Tack Åsa!

Tack Åsa för att du fixat till min blogg så fint... igen!! Hon är verkligen bäst på sånt här. Men nu får jag vänta ett tag med att göra om bloggen igen för imorgon drar lilla Åsa till Mallorca för att jobba och kommer inte hem förens i october! Snyft snyft! Vem ska jag nu fika med?! Ska iaf åka ner och hälsa på henne i slutet av Juli. Det ska bli roligt!

Idag har jag börjat jobba. Inget sommarlov för mig inte. Det har varit hysteriskt mycket folk idag. Många är nämligen i Sthlm för att gå och se Bruce Springsteen ikväll på Stadion. Och eftersom det regnar skulle ju alla ha regnkläder mm. Vi sålde slut på grejerna redan kl tre så det blev många besvikna människor tyvärr. Är helt slut nu. Ska fixa mig en kopp te och krypa upp i soffan. Hoppas de e nått kul på tv bara.


Bye bye Åsa!! Ses snart!!
(bild från 2007)

Nu är jag lärare..... på rikigt!!

Idag hade jag min sista lektion på lörarhögskolan/Stockholms universitet. För alltid!!!!
Kändes lite konstigt att gå därifrån och veta att det var sista gången jag hade lektion där. Men det känns samtidigt väldigt skönt. Jag har ju ändå pluggat i 4 hela år. Puuh!! Men va roligt jag har haft. Träffat människor som kommer vara mina vänner resten av livet. Saknar redan alla goa människor i min idrottsklass. Det var ju den tiden som var den roligaste. Vi hann med att upplevs så otroligt mycket under dom två åren vi gick tillsammans. Vandring mellan Abisko och Kebnekajise, paddling i havskajak, vinterutbildnng i Tänndalen, kanotpaddling med en massa barn och en hel del annat. Självklart var vi inte bara ute och for utan vi hade även många roliga och lärorika lektioner i skolan.

Åhh jag kommer nog att sakna skolan lite. Men nu börjar ju en ny del av mitt liv. Till att börja med ska jag hitta ett jobb som idrottslärare. Någon som har ett på lager?! Dom växer nämligen inte på träd för tillfället tyvärr!



Litet axplock från min tid på lärarutbildningen!!
Många roliga minnen från fester och äventyr.

I love...

Jag älskar verkligen bigarråer och körsbär. Min älskling kom hem med en hel påse bigarråer. Mmmm de är så gott. Nån mer än jag som skulle kunna äta dom jämt?!


Mattedag på Vasamuseet

Idag har vi haft mattedag på Vasamuseet. Åsa och jag hade hand om en grupp på 12 barn från en åk tvåa. Meningen med denna dag var att vi skulle undervisa i matte på ett roligt sätt. Men barnen var mer intresserade av att få veta allt om skeppet och fattade inte att vi undervisade i matte. Om det berode på oss (vilket jag inte tror) eller på deras lärare som inte berättat vad dagen skulle innebära vet ja inte.  Barnen trodde att vi jobbade som guider på museet så vi måste ju ha varit duktiga på att berätta om allt iaf. Men nu är det gjort iaf. Nu har jag bara en endaste dag kvar i skolan plus att jag ska skicka in en fältstudierapport. Sen är jag färdig med skolan.... Forever!!! Jippi!!



Helg och sol = Sant!!

Åhh vilken skön helg det har varit...Varmt och skönt!! Har ägnat helgan åt att bara vara i solen, ätit glass och jordgubbar Kan de bli mer sommar än så!? Nee! Härligt värre!!
Vi hann även med en liten sväng ut till syrran i Sorunda. Grillning stod på schemat. Mycket gott!  Annars har det inte hänt så mycket i helgen. Borde ha pluggat men vem vill sitta inne framför en dator när man kan ligga och pressa i solen. Inte jag iaf. Får lov att sätta lite fart nu.



RSS 2.0