Brunch!

Idag åt vi en riktigt mumsig brunchbuffe på Kung karls bakficka tillsammans med Sofia och Christer. Mycket trevligt och jag kan verkligen rekommendera det stället. Men jag måste säga att det är oroligt svårt att vara spontan i Sthlm när det gäller att äta brunch. Höll på att bli gråhårig innan vi hittade ett ställe som hade plats. Tydligen är det superpoppis att bruncha nu förtiden.. (hade jag tydligen missat) Men det gick ju bra tillslut iaf.. Det löser sig som vi säger på mitt jobb.. ;)


Vänner!

Igår träffad vi våra underbara vänner Lisa och Stefan och deras nya lilla bebis Ella. Så mysigt! Vi fikade i Vinterviken och tog en mysig höstpromenad..


Island

Nu har jag äntligen fixat en minneskortsläsare till min mac. har nämligen tappat bort sladden till kameran så jag har inte kunnat laddda in några bilder. men här kommer iaf lite smått å gott från Island...
Taget från planet på en glaciär på Island
Raka vägar är det på Island.
Elias, statyn och Sofia... Vad dom gör vet ja ej.. =)
Redo för turridning på islandshästar som förövrigt heter hästur på isländska.. =)
Redo att dra....
Jag och min häst Goliat...
Goliat..
Blå lagunen. Ca 40 grader varmt i vattnet..
Blå lagunen...

Island here we come!

Imorgon bär det av till Island och Reykjavik (hur stavas det) för konferens med jobbet. Det ska bli så roligt. Det blir turridning på islandshästar, bad i varma källor och självklart en hel massa konfererande! :) kanske lite party också! Man vet aldrig!
Men jag måste verkligen öva på att packa lätt när jag åker iväg. Det se ut som jag ska vara borta i två veckor och inte i fyra dagar.. Se själva!


RSS 2.0