Effektiv är mitt andra namn...

Igår var jag riktigt effektiv. Först hade vi planeringsadag på skolan och då lyckades jag skriva klart alla IUP:er inför utvecklingssamtalen om två veckor. Effektiv? Ja!
När jag kom hem sen så låg jag inte direkt på latsidan. Nej nej! Först lagade jag mat medan sambon städade och tvättade. (Visst är han bra?!) Sen tog jag tag i en av de värsta sysslorna jag vet, rensa papper. Jag hatar det verkligen. Vet inte riktigt varför för det är ju grymt skönt när allt är i ordning. Men nu är det gjort iaf. Nu kan jag, med gott samvete, vänta ett halvår innan jag rensar nästa gång. =)
Sen skulle ju självklart de där nedrans räkningarna betalas också. Pengar kommer in och sen är de borta lika fort igen. Måste komma på ett sätt att bli rik tror ja... =) Nån som har några förslag på hur det ska gå till förutom att råna en bank?! ;)


Ordning och reda...


Sol!

Det är så underbart att det är soligt ute. Tyvärr var det inte så varmt som det såg ut att vara. Men jag njuter av att solen skiner! Idag har vi vandrat runt lite på stan och trängts med alla andra människor som är ute och spenderar sina löner. Det gjorde dock inte vi... Orkar inte stå i kö! Det får bli shopping en annan dag. Ikväll blir det middag hos Anna och Mattias!




Sol och blå himmel! Me like!


Naturhistoriska!

Igår var vi på Naturhistoriska museet med alla våra ettor. 30 st små sjuåringar hade vi med oss. Allt gick jättebra. Vi hade lika många med oss hem som vi hade dit. =) Men oj va det var kämpigt att hålla reda på alla inne på museet. Alla vill gå åt olika håll. Det var nästan så vi skulle haft koppel på dom för att kunna veva in dom när de kom för långt bort. =) Och vi var ju dessutom inte den enda skolklassen där och alla barn såg likadana ut. Men som sagt alla som var med dit var med hem igen. Inget svinn denna gång! ;)


Naturhistoriska, här kommer vi!!


Söndagens middag

Igår gjorde vi hemma gjorda hamburgare till middag. Mmmm så gott! Vi stoppade i lite mosarella, guacamole, tacosås, tomat, gurka och lite ruccola. Och självklart världens godaste hamburgerbröd till, frisco bröd, samma som på Max. Detta kommer att bli en favorit på grillen i sommar!!


Promenad i solen..

Åhh idag kändes det som att det var vår ut. Så skönt! Vi har tagit en riktigt lång promenad idag runt halva stan. Hoppas på lika härligt väder imorgon.
Stockholm visar sig från sin bästa sida!

Nya glasögon

Så, nu kan jag se världen igen.. Eller iaf lite tydligare! Nu gäller det bara att vänja sig vid att ha dom på sig hela tiden.. Men det ska nog gå bra.
Vad tycker ni?!

Tack Åsa!

Trevligt att man har en privat webbmaster när man inte klarar av saker och ting själv.
Men hon hade ju sportlov i en hel vecka så nått skulle hon väl ha att göra. =) Jag tycker att det blev väldigt bra iaf. Eller vad tycker ni?


Världens bästa Åsa och jag på Mallorca!


Hoppas du blev nöjd

Här är resultatet av någon timmes sportlovsarbete.

Med vänliga hälsningar

Åsa
Webbmaster
@ fiaelisabeth.blogg.se

Easyline träning..

Igår var jag med jobbet och körde ett kul träningspass.
Easyline heter det. Det är cirkelträning på maskiner som har vakum som motstånd. Alltså inga direkta tyngder utan ju fortare man gör en rörelse ju tyngre blir motsåndet. Jag tänkte ju att det här är väl inga problem, en enkel match för mig.
Tji fick jag. Shit va tungt det var. Hon som ledde passet var riktigt duktig och peppade en hela tiden. Dessutom körde hon ett intensivpass med oss. Man kör i en minuts intervaller och sedan byter man till nästa maskin eller en mellanuppgift som kan vara allt från situps på boll till kissande hunden... =)

Det var iaf sjukt jobbigt men väldigt roligt att köra tillsammans med sina arbetskamrater. Alla hade träningsvärk idag så träningen tog där den skulle....



"EASY LINE cirkelträning är ett effektivt sätt att träna på, som ger dig snabba resultat på ett kort men intensivt träningspass i grupp med inspirerande instruktör. Du tränar både kondition, styrka, uthållighet och förbränning i stilfulla maskiner. Passar alla."


RSS 2.0