Mitt i veckan

Idag har varit en bra dag. Vaknade i morse och kände mig utvilad för första gången på hur länge som helst. Skönt.
Träffade studiegruppen idag på morgonen och planerade inför ett litteratur seminarium nästa vecka. Planeringen gick bra. Hoppas bara att själva seminariet går lika bra. =) Efter det vara Åsa och jag hungriga som vargar och åkte in till stan och åt en god lunch. Tyvärr inte i solen. Det får bli nästa gång. Sen tog vi en liten shopping runda på stan. Hittade en massa fina saker. =) Men det gör man väl alltid när man inte ska handla igentligen. 

Imorgon är det sista dagen på praktiken... För alltid!! Känns väldigt konstigt att man inte ska tillbaka dit men samtidigt skönt. Kommer att sakna alla goa barn.



Allt det här hittade jag idag. Måste säga att det vara en lyckad shopping tur. =)

Snyggga skor hittade jag oxå eller Åsa hittade dom. Det är oxå hon som fixat
bilden här ovan men jag var lite ful och "lånade" den. Sorry Åsa!
Jag passar på att göra reklam för hennes blogg så kanske hon blir glad.
Länk till finns till höger. =)

Irriterande

Gud vad jag stör mig på människor på bussar, tåg och tunnelbana. Varför måste folk tugga tuggumi så högt att man inte kan tänka? Och vad har folk för problem när en hel tunnelbanevagn eller en buss nästan är helt tom, och ända ska personen i fråga sätta sig på sätet just bredvid en. Jag måste flytta min stora tunga väska och trängas med en idiot. Suck. Har god lust att flytta på mig då men det ser ju väldigt konstigt ut. Sen är det också konstigt varför vissa puckade människor tror att alla på bussen/tåget vill höra deras musik. Vill jag lyssna på musik så gör jag det. Hoppas dom blir hörselskadade. Irriterande människor finns det tyvärr gott om.

Så, då har jag fått ur mig det iaf. Nu känns det bättre. =)
Har haft praktik idag och igår och haft lektioner med mina små söta ettor. Dom är så duktiga. Och dom så mycket mer än man tror.

Tycker att det är helt underbart att det är så varmt ute. Det är inte ofta det är så här varmt redan i april. Very nice!!


En helg i solen...

Vilken underbar helg det har varit. Massor med sol och värme. Det kan ju inte bli bättre. Lördagen sependerades på Skansen. Väldigt trevligt. Det var evigheter sen jag var där. Man känner sig som ett litet barn igen. =) Dagen avslutades med en middag  i solan på en restaurang vid Djurgårdsbron.  Kunde inte ha blivit bättre.

Idag har vi bara tagit det lungt och legat i parken. Väldigt skönt. Hoppas att värmen håller i sig nu.


Vårblommor på Djurgården


Söta lemurer som satt på rad.


Man vågar ju inte stå allt för nära.


Två sköna killar(eller tjejer) som slappade i solen.

Trött, tröttare, tröttast...

Eller hur säger man?! Trött, tröttare, jätte trött?! Hmm inte vet jag men jag är iaf det sista... Är helt slut! Vi har haft inventering på jobbet idag.. Började redan kl 05.30. ZZzzzz. Lite lagom tidigt så där. Tur att man bara har 5 minuter till jobbet iaf. Åsa var också med och hjälpte till och jag antar att hon är precis lika trött som jag. =) Men man får bra betalt som tur är!
Fast jag kom på att det faktiskt är riktigt skönt att vara så här trött ibland. Man sover så gott då. Synd att man inte får sovmorgon imorgon bara. Har praktik imorgon och måste upp tidigt igen. Men sånt är livet.

Missar tyvärr träningen ikväll. Snyft. Är fortfarande förkyld. (buhuhu). Får ta igen all missad träning sen när jag är frisk igen...

Vill ha...

Jag har hittat en telefon som jag måste ha...  Nokia 5800. Den e super fin, tycker iaf jag. =) Dessutom har den en massa bra funktioner som jag saknar i den telefonen jag har nu.  Tyvärr finns inte telefonen i rosa... Hmm.. Men jag överlever nog!

 Säger som Filip och Fredrik. "Vad tycker ni, bra eller anus!? (får man skriva så)

Måndag...

Då var det en ny vecka och man måste ta nya tag... Eller måste man det?!  Jag har ingen lust att ta tag i nått idag men jag måste. Har en rest uppgift som skulle vara inlämnad igår helst. Har bara inte orkat. Men nu har jag en ledig dag från skolan och då måste jag iaf försöka att vara lite duktig. Det är dock svårt att rätta till en uppsats när kommentarerna till uppsatsen är skrivna på krumelurspråket. Försök att tyda det här....





Fattar inte att lärare inte kan skriva så att man kan läsa.Ska man först behöva sitta och försöka förstå vad det är man ska göra? Det tycker iaf inte jag. Jag välkomnar alla lärare in i 2000-talet och röstar för att ni skriver på datorn i fortsättningen.

Helgen har iaf varit bra. I fredags firade vi Johan och Chistian som båda fyllt år tillsammans med alla deras kompisar. Mycket trevligt. I lördags var vi och kollade in Jenny och Magnus nya hus. Jätte fint. Där kommer dom att trivas mycket bra tror jag! =) Igår tog vi det bara lungt och tog en promenad runt Skeppsholmen. Självklart med en fika i solen.



Jag, Anna-Karin och Marina








Working 9 to 5....Eller?!

Eller inte nio till fem utan nio till sex. Precis så länge var jag i skolan idag. Men tro inte att vi hade lektioner hela dagen för det inte. Nee någon smartnisse hade planerat så att vi hade seminarium i morse mellan 9 och 11.30 och sedan hade vi en liiiten håltimme till kl 16 då föreläsningen började... Segt värre!!! Vi hann med lunch, fika och Åsas val inför höstterminen och ändå hade vi tid över. Och tro inte att föreläsnngen va nå bra sen heller. Totalt meningslös, men det vet man ju inte förens efter så där satt vi.... Zzzzz!

Tur att det är Grey´s Anatomy ikväll iaf. Det livade upp min dag lite iaf. =)
Och imorgon ska vi spela träningsmatch. Hurra!! Längtar!!

Hemma i storstan igen...

Ja då var det vardag igen. Kom hem från Norrköping i går kväll. Har haft en super skön helg med massa god mat, godis och en hel del frisk luft. Och så har det ju nästan varit sommarvärme i helgen. Kan man önska sig mer?! Nee ja tror inte det.

Men idag var det som sagt vanlig dag igen. Första dagen för mig på matte kursen.  Kursen började ju när vi var i Florida så jag har ju missat en del. Det kändes lita lagom jobbigt att kasta sig in bland bråk, procent och decimaltal. Puhh! Tur att jag har världens bästa Åsa till hjälp som kan förklara allt. Hoppas jag!

                                


Lite härliga vårbilder från Norrköping!!

En helt vanlig dag....

Ja då var man tillbaka i verkligheten igen efter en väldigt sömnig helg. Tror aldrig att jag varit så trött som jag var i helgen. Helt sjukt. Men nu börjar jag känna mig levande igen. =) 

Idag har jag jobat och ska göra det imorgon och på onsdag också. På torsdag Åker vi antagligen till Norrköping. Eller så blir det på fredag. Vi har inte rikigt bestämt oss ännu.

Snart är det dags att åka och träna.... Hurra!! Det ska bli så skönt. Saknar alltid innebandyn när jag är borta. Knäppt va?!




Längtar tillbaka till de soliga och varma stränderna i Florida!!

Lite bilder..

Där fick ni ett smakprov på resan...  Och här kommer några till.....=)


På stranden i Naples.


Tom och Elysees hus i Napels där vi bodde två dagar. Väldigt stort och fint.


Motrovägen på väg in i Miami.


Hotellrummet i Miami Beach. Det låg precis vid stranden och Ocean Drive.


Artdeco husen på Ocean Drive. Häfitgt värre.


Miami South beach. Oändligt lång strand.


Kennedy Space center! Det regnade!!


Lilla jag på en restaurang.


Disney world´s Magic Kingdom.


Kvälls paraden på Disney world


.
Lämnar tillbaka bilen innan hem resan.

Hemma i Sverige igen...

Då var man hemma igen då. Och prickarna över alla bokstäver har återvänt. Hehe!

Resan gick bra men den första flygningen mellan Orlando och New York var helt sjukt turbulent. Aldrig varit med om något liknande. Läskigt värrre! Men den långa flygningen mellan NY och Stockholm gick mycket smidigt. Många bra filmer att kolla på. =) Tyvärr är ju tidsomställningen väldigt jobbig. Är helt slut. Skulle vilja sova nu men de är nog bara att hålla sig vaken tills ikväll så att man får in rätt rytm igen. Zzzzzz!


 Vår fina bil! Världens bästa!


Fin strand i St: petersburg.


En annan fin strand. Dock dåligt väder så ingen solning denna dag.


Air-båtstur i Everglades.


Pippi Pelikan. Det var gott om dom..... Dom var överallt...


Snyggingar med hörselskydd...


En liten Aligator som låg och solade sig... Söt va?!

Dags att aka hem....

Ja da var det slut pa det roliga. Idag gar planet hem. =( Fast vi ar inte hemma i Sverige forens imorgon torsdag pga tidsskillnaden. Zzzzzzz

Igar var vi ju pa Disney Worlds Magic Kingdom. Valdigt roligt. Det blev dock en valdigt lang dag. Vi kom dit kl 9 pa morgonen och akte hem 9 pa kvallen. Men vad mycket vi han se. Tva parader och fyrverkerier. Valdigt haftigt. Tyvarr fick ingen av osss krama Musse for det var varldens ko till dom. Alla barn vill ta kort med dom sa vi fick hoppa over det. Men sen hann vi med allt. =)  Kommer att lagg ut bilder nar vi kommer hem da datorerna som vi anvant ar valdigt sega.

Ses snart dar hemma!! I kylan.. Brrrrrr..... Kanske tar med lite sol och varme hem....=)

RSS 2.0