Vad är väl en vecka på Mallorca?!

Alldeles, alldeles ...... underbar!!!
Super härlig säger jag bara!! Jassica och jag har varit  nere och hälsat på Åsa på Mallorca. Vi har haft det helt underbart bra. Sol, bad och massa värme. Vi har bara tagit det lungt och stekt i solen... Åsa va så snäll som lät oss bo hemma hos henne. Vi invaderade hennes vardagsrum och stökade till det. Förlåt!!! ;) Det var iaf riktigt roligt att åka ner och hälsa på henne och se hur hon hade det. Hon lever verkligen livets glada dagar där nere!!  Nu dröjer det ända tills i october innan vi ses igen.... Snyft!! Men en bamse kram till världens bästa Åsa för husrum och en bamse kram till Jessi som ville göra mig sällskap... Puss på er!!


På väg ner till Mallis!!


Frukost på Åsas balkong med utsikt över havet... Very nice!


Världens godaste sallad som vi åt till lunch ett antal dagar...


Åsa och hennes rumskamrat var kattvakter till en liten busig kattunge vid namn Melker!


Vi träffade Bernie och fick kramas lite...


Lite vin på balkongen innan utgång...


Jessica leker lite kl 5 på morgonen.... Jiiiha... Hoppla....


Vid poolen.... Smile...


Middag vid havet....


Vi slog till med att äta frukostbuffé den dagen vi åkte hem... Mmmm så gott!!


Välkommen Nova!

Mina underbara vänner, Jenny och Magnus, blev föräldrar för en vecka sedan till världens sötaste lilla tjej som ska heta Nova! Hon hade väldigt väldigt bråttom att komma ut för hon kom en månad förtidigt. Men så är det ibland... Hon tyckte att världen utanför var lite roligare. Men alla mår iaf bra!
Fick iaf komma och hälsa på den lilla familjen igår på Sös. Men bara en liten stund. Fick se och kläma lite på det lilla underverket. Hon är så himmla fin och go. Som en liten docka. Och på fredag får de förhoppningsvis komma hem efter en och en halv vecka på sjukhuset.
Önskar alla lycka i världen till den lilla familjen....


Ni ser att hon inte är så stor om ni jämför med lipsylet. =)
Men världens finaste!!

Tråkigt...

Fy vad jag är uttråkad just nu... Johan har åkt hem till Norrköping öve helgen eftersom jag jobbar. Det är bara skit på tv... Vem vill titta på friidrott en fredag kväll?! Inte jag iaf.... Varför visar man inte nån bra film istället.... Suck!!! Självklart kunde jag ju ha hyrt en film men jag orkade inte gå ut igen...
Vad kan man hitta på när man är uttråkad?! Jag har verkligen ingen som helst fantasi....
Allt är super trist just nu....
Imorgon efter jobbet åker jag därför till mamma och pappa.... Roligare med lite sällskap... Hoppas på lite sol på söndag när jag är ledig....

26 år!!!

Idag fyller jag 26 år. Grattis till mig!! Fy va gammal jag börjar bli... Tyckar att det känna som igår när man var överlycklig över att fylla 20. Och nu har det gått 6 år sedan den dagen. Tiden går fort när man har roligt eller hur?!
Jag smyg startade iaf att fira min födelsedag och examen redan i lördags hemma hos mamma och pappa. Det var tyvärr inte så många som kunde komma. Men det var super trevligt iaf.  Min söta mamma hade gjort världens goaste smörgåstårta. Mmmm!! Jag älskar smörgåstårta. Sen hade hon självklart gjort min favvo tårta också. Världens bästa mamma!!!

Man hade ju önskat att man kunde få vara ledig på sin födelsedag men jag måste gå och jobba. Men jag är iaf ledig imorgon.  Ikväll ska johan och jag gå ut och äta på nån trevlig restaurang.


Världens godaste smörgåstårta!!!


Jag och världens sötaste kusinbarn Agnes.

Varmt, varmt och åter varmt...

Jag vet att man inte ska klaga på vämen... Jag älskar sol och värme. Men inte när man ska sova och inte inomhus. Vi vädrar och vädrar men inget händer. Jag svettas ihjäl... Ge mig svalka....



Fönstret står på vid gavel men inte blir det svalar för det...


Det är svalare ute än inne..Snyft!!

Fem-kamp på Grönan och kryssning...

Ledsen för dåligt bloggande. Har inte haft tid. Men idag har jag tid för idag är jag ledig. Hurra!!
Helgen som gick var verkligen fylld med aktiviteter. Vi hade personalaktiviteter med jobbet. Först fem-kamp på grönan och sedan kryssning med Cinderella.
Vi hade ju verkligen valt rätt helg för att vara på grönan. Solen lyste och det var typ 25 grader varmt. Väldigt nice!
Fem- kampen vanns självklart av mitt lag. Wohow!!! Dessutom lyckades jag vinna en jätte Daim också. För första gången i mitt liv vinner jag. Underbart.

Kl 17.15 var det sedan dags att kliva på Cinderella. Det var min första kryssning. Och antagligen den sista också. Vi hade verkligen jätte kul men kryssningar är inget för mig. Alla människor är alldeles för fulla och äckliga. Men vi från jobbet hade iaf rikigt kul. Och ingen trillade över bord. =)


Vi åt en god lunch på Tyroll.


Jag och min första storvinst!


Jag och Sofia vid middagen på båten.


Henke, Sofia och Johan.


Jag, Rebecca och Danne.


Rebecca, Sofia, Mange och jag uppe på soldäck.


Nästan hela gänget.


Jag och Rebecca.

RSS 2.0