7 veckor = 33 dagar

Nu är man tillbaka på banan igen efter påsklovet. Och det är full fart som gäller fram till sommarlovet. Vilket närmar sig med stormsteg. Bara 7 veckor eller 33 skoldagar kvar. Shit va tiden har gått fort. Känns som det var igår jag hade skolstart med alla mina söta sjuåringar. Nu har vi snart klarat av hela år 1. Helt sjukt!


Vårväska!

Råkade gå in i en affär i lördags och den här väskan nästan hoppade på mig. ;) Var tvungen att köpa den. Den va perfekt på alla sätt. Och dessutom var den inte svart, som allt annat jag köper är. Och ett bra pris var det också. Bara 399 kr. Som hittat eller hur?!


Aj aj...

Jag har ont i höger handled. Men det jobbiga är att jag inte vet varför. Har inte gjort nått som skulle kunna göra att det gör så här ont. Det enda jag kan  komma på är att jag ramlade för typ ett år sedan när jag åkte längskidor. Men det känns väldigt konstigt om det skulle vara därför och att det skulle komma tillbaka just nu. Har suttit och letet på nätet och i min bok om skador och dess rehabilitering. Men jag hittar inget som passar in på mig. Ja, det är iaf inte så roligt att ha ont i handleden. Skulle ha gått på ett Boxnings pass idag men det går ju inte med en ond handled. Suck! Hoppas på att lite Ipren, Voltarensalva och ett stöd ska hjälpa.





Boken gjorde mig inte klokare...


RSS 2.0