Helgen som gått..

Då var det söndag igen då efter en lång och härlig helg.

Helgen började med Valborg och middag och festligheter hemma hoss Christian och Marina. Vi åt en massa god mat och hade det väldigt trevligt. Dock såg vi ingen brasa. Men vad gör det när man har trevligt hemma.

Fredagen ägnades först åt lite golf på Fors golfbana. Det gick över förväntan trots att varken jag eller Johan hållt i en golfklubba på över ett och ett halvt år. Så nu är jag riktigt sugen på att spela lite. Får se när det blir. Sen åkte vi ut till mamma och pappa på Gålö och grillade och hade det bra i solen.

Igår tog vi en tur till nordligare breddgrader och det vill säga Märsta och Sigtuna. Där hämtade vi upp vår privata guide Åsa som skulle visa oss fina Sigtuna. Vi fick oss en fin tur med ett bra första stopp vid Våfflan där vi åt en massa glass. Sen bar det vidare via strandpromenaden, Stora gatan och S:t Pers ruin. Mycket trevlig dag måste jag säga. =) Åsa är en utmärkt guide.

Idag har vi pysslat en massa hemma. Vi har även varit och provkört en riktigt nice bil som vi ska köpa någon gång i framtiden. Tyvärr är det inte en Porsche men nästintill. =)

Imorgon är det skola igen. =\ Dessvärre ska vi ha litteraturseminarium imorgon och jag har knappt öppnat böckerna. Men det ska nog gå bra iaf. Det gör det alltid.



En hink med glass till oss. Mmmm så gott...

.
Glass, sol och hav....


Tjusigt uppställda....

Kommentarer
Postat av: Åsa

Åå vilka fina bilder :)

2009-05-03 @ 20:58:30
URL: http://asalinnea.blogg.se/
Postat av: mamma

det där såg ju skönt ut :)

2009-05-04 @ 12:18:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0