Varför går helgerna så fort?!

Då va det söndag kväll igen då... Känns som att veckorna endast består av söndakvällar och måndagar. Inge vidare. Jag har iaf haft en bra helg trots att den har gått väldigt fort. Matchen igår gick åt skogen... Vi förlorade med 3-10. Snyft! Men det var ganska väntat då laget vi mötte ligger tre i serien och vi ligger ett antal poäng efter. Men vi kämpade tappert trots allt. Nästa lördag har vi sista matchen för denna säsong. Tråkigt men sant.

Vi var föresten på bio igår och såg "Män som hatar kvinnor". Grymt bra film måste jag säga. Hela sveriges skådespelar elit va nog med i filemen. Riktigt bra. Tror aldrig att 2,5 timme har gått så fort. Kan verkligen rekomendera alla att som inte sett filmen ännu att se den. Och de spelar ingen roll att man inte läst boken. Den är helt suverän iaf.

Imorgon är det skola som vanligt igen. Måste börja skriva på uppgiften som ska vara inne om två veckor. För den dagen den ska vara inne sitter jag och Johan på planet till Florida.Yiiha!! Alltså bara 12 dagar kvar tills det bär av.. Resfebern kommer nog snart att börja visa sig....




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0