Miami south beach

Hej hopp...
Vi har inte haft tid eller tillgang till en dator nu pa ett tag sa det ar darfor jag inte skrivit nagot pa ett tag.
Vi har hunnit med att se en hel massa saker medan ni inte var med...=)
Har bland annat akt Trask bat i Everglades. Dock hade alla aligatorer gatt hem och gomt sig sa vi sag inga under sjalva turen tyvarr. Men det var hur coolt som helst. Det gick undan kan jag saga. Sag en hel del roliga faglar dar iaf. Bland annat pelikaner, som for ovrigt ar grymt stora.... Men nar vi hade akt den dar turen som tog ca en timme sa rekomenderade dom pa bat stallet oss att aka till en plats som lag en bit bort. Och dar fanns det aligatorer i mangder. Dom bara lag dar och vantade pa oss. Hur manga som helst. Laskigt men anda valdigt haftigt. Nar vi kom hem till Tom och Elysee igen sa lag det en aligator pa baksidan av deras hus oxa. Sa nu har vi sett aligatorer sa det raker och blir over.

Igar pa morgonen akte vi forst pa en liten tur till Morco Island med Elysee. Hon ville visa de fina stranderna i Naples. Nar vi kom tillbaka till deras hus packade vi ihop alla vara saker och drog vidare mot Miami Beach. Yiha!!

Efter en nagot jobbig resa pa valdigt raka vagar kom vi fram till Miami. Vagarna in i Miami var helt galna. Motorvag med typ 6 filer. Helt tokigt. Men vi lyckades iaf ta oss ut till Miami beach och hittade vart hotell. Vi bodde pa ett hotell precis vid stranden pa Ocean Drive. Hur coolt som helst. Dock kande vi oss lite missplaserade i South beach. Alla manniskor ar valdigt hippa och coola.  Vilket vi onskar att vi var. Men det var riktigt haftigt iaf.

Idag lag vi pa stranden i Miami hela dagen. Valdigt skont. Jag lyckades dock branna mig liiite men det gar over.  Efter stranden akte vi vidare mot Fort Lauderdale dar vi ar nu. Den har staden passar oss mycket battre an hippa Miami beach. Imorgon blir det antingen stranden eller Floridas storsta outlet som galler. =)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag röstar för att ni väljer shoppingen så du inte är så fasligt brun när du kommer hem :) Hur går det med brännan?



Fortsätt njut medan jag håller på med att räkna ut vad sex delat på en sjundedel är...



Heejrå

2009-03-27 @ 14:38:16
URL: http://asalinnea.blogg.se/
Postat av: Holmfrid

Hej !

Kommer direkt från BIo och Stieg Larsson filmen.

Bra film! Shoppa kan ni väl göra hemma!!? hihi

Blir det Cape Carneval sedan ?

Idag toppenväder här om man gillar mycket snö förstås.



M o P

2009-03-27 @ 20:30:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0