Fort Lauderdale...

Nu har vi bytt plats igen fran Fort Lauderdale till en stad som ligger valdigt nara Cape Canaveral (NASA). Vi tankte aka och titta pa rymdfarjorna imorgon for da skulle det bli samre vader.

Innan detta har vi varit tva natter i Fort Lauderdale. Mycket trevlig stad maste jag saga. Typ som Miami men mycket mysigare. Dock gjorde vi en riktig miss och bokade ett hotell pa natet. Pa internet sag det jatte fint ut men nar vi kom dit sa sag det ut som skit. Det va helt vidrigt. Sa vi akte illa kvickt darifran trots att vi betalt i forskott genom hotels.com. Men det far vi fixa nar vi kommer hem. Dom korde verkligan med falsk marknadsflring.  Sa det slutade med att vi hammnade pa samma hotell som vi bott pa natten innan. Valdigt skont!

Idag har vi hunnit med en hel del saker. Pa formiddagen var det lite mulet sa vi tog en battur i Fort Lauderdales kanalar och tittade pa en massa fina hus  och lyxbatar. Den storleken pa batar ser man aldrig i sverige. Iaf inte i den mangden! Efter batturen sa gick vi ner till stranden och pressade lite.=) Har ju inte hunnit med att sola sa mycket som vi hade velat da vadret inte riktigt har varit med oss... Men men.... Sol och varme har vi iaf fatt det lover jag. Till skillnad fran er dar hemma... hahaha!!

Hors snart alla glada.....

Kommentarer
Postat av: Holmfrid

Hej Idag har Holmfrid namnsdag!

Kennedy Space Center låter kul. Blir det Disnyeworld sedan.

M o P

2009-03-30 @ 08:26:34
Postat av: mamma

Hej det låter kul men hotellet var ju ingen höjdare.

Hoppas att ni får kul på Kennedy space center men försök att hålla er på marken.....

Ska ni till DisneyWorld imorgon eller

Ha det så bra kram

Mamma O pappa

2009-03-30 @ 10:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0